Steun ons en help Nederland vooruit

Hans de Goede Lijsttrekker D66 Epe voor Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Hans de Goede is opnieuw bereid gevonden om de komende raadsperiode voor D66 zitting te nemen in de gemeenteraad van Epe. Hij is daarbij door de leden deze week gekozen om hen vanaf dit moment weer als lijsttrekker aan te voeren!                                                            

De herkozen lijsttrekker heeft ruime ervaring in het lokale politieke bestuur. Van 1990 tot 1998 maakte hij voor D66 deel uit van de gemeenteraad in Leiden, waarvan drie jaar als wethouder. Sinds 2014 zit hij namens D66 in de gemeenteraad van Epe, waarvan de laatste drie jaar als fractievoorzitter. Ook was hij geruime tijd interim voorzitter van de Eper gemeenteraad.

Hans de Goede staat midden in de lokale samenleving. Vanuit dat perspectief zet hij zich in voor een proactief, communicatief en transparant handelend gemeentebestuur. “Staan voor de inwoners en mee zorgdragen voor een open cultuur is de absolute basis voor mijn werk als volksvertegenwoordiger in de gemeenteraad”, zegt hij.

Met deze lijststrekkersverkiezing is door de verkiezingscommissie van D66 Epe het startsein gegeven voor de voorbereidingen voor de verkiezingen van volgend jaar. Het opstellen van het lokale D66 verkiezingsprogramma voor de nieuwe raadsperiode is inmiddels gestart. Later dit jaar zal ook de rest van de D66 kandidatenlijst voor de gemeenteraad worden samengesteld.

De landelijke gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 16 maart 2022.

 

Laatst gewijzigd op 22 juni 2021